Scherm Huren in Antwerpen?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf welke u kan voorzien van beeldschermen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren al jaren beeldschermen in Antwerpen en omstreken. Natuurlijk heten wij ‘Scherm Huren’ maar wij verhuren ook de nodige accessoires, zoals de allernieuwste spelcomputers. Dit zorgt ervoor dat wij niet alleen interessant zijn voor zakelijke- maar ook particuliere doeleinden.

 

U kunt ons inhuren voor voor het verzorgen van beeldschermen voor bijvoorbeeld congressen, presentatie, (huis)feesten en andere belangrijke sociale bijeenkomsten. Wij maken alleen maar gebruik van de beste kwaliteit elektronische apparaten. De televisies die wij gebruiken hebben allemaal een minimale schermresolutie van 4K. Dit is uitzonderlijk goed! Dit geeft een ontzettend professionele uitstraling. Voor maatgericht service werk moet u bij ons zijn. Zo heeft u meer tijd voor het uitvoeren van andere belangrijke dingen.

 

Wie zijn wij en welke werkwijze hanteren wij?

Wij zijn een gevestigd beeldscherm verhuurbedrijf te Nederland. Ons hoofdkantoor en al onze vestigingen zijn onderverdeeld in Nederland. Momenteel hebben wij nog geen vestiging in België. Dit weerhoudt ons er natuurlijk niet van om ons buurland niet te voorzien van onze maatgerichte service.

 

De werkwijze die wij hanteren is vrij simpel en effectief. Simpel omdat wij als specialisten wel vaker voor hetere vuren hebben gestaan. Wanneer u contact met ons opneemt om de details te bespreken staan wij u natuurlijk vriendelijk te woord. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij concrete en transparante plannen. Als deze plannen worden geaccordeerd, geeft u ons volledig uw vertrouwen. Bedankt voor uw vertrouwen!

 

Doordat wij gebruik maken van de beste technologieën en de nieuwste elektronica zal al het apparatuur vlekkeloos met elkaar samenwerken. Dit komt doordat alles goed met elkaar kan communiceren. Zo voorkomen wij bij voorbaat dat er enkele complicaties ontstaan. Mocht het zo zijn dat dit wel gebeurd, dan staan er altijd enthousiaste medewerkers voor u klaar. Wij kunnen u virtueel te woord staan, natuurlijk is fysieke assistentie ook mogelijk.

 

Scherm huren Antwerpen kan alle nabijgelegen steden en dorpen voorzien van servicegericht maatwerk. Woont u in Schoten, Beveren, Lier, Sint-Niklaas, Essen, Turnhout of een andere nabijgelegen locatie. Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Contact

 

De voordelen van Scherm Huren Antwerpen.

Wij hebben een groot arsenaal aan voordelen. Ten eerste is het zo dat wij gebruik maken van een voordeel regeling. DIt is genaamd ‘staffelkorting’. Dit houdt in dat wanneer u de beeldschermen langer wilt huren dan één dag dat u dan korting ontvangt. Deze korting is maar liefst 50% van het gehele dagtarief per extra dag na de eerste huurdag. Wie houdt er nou niet van korting?!

 

Onze service is uitstekend. Dit komt doordat wij een hoge maatstaf hanteren op de service die wij leveren. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten altijd waar voor hun geld geven. Bij deze service hoort ook een goede bereikbaarheid. Wij zijn altijd goed te bereiken, u kunt ons dus altijd bellen voor virtuele of eventueel fysieke assistentie.

 

Om de beeldschermen makkelijk te verplaatsen, maken wij gebruik verrolbare standaarden waar de beeldschermen op hangen. Zo is het voor u mogelijk om de beeldschermen overal te plaatsen.

 

Waarom wij? 

Doordat wij al jaren als specialist actief zijn in dit vakgebied hebben wij overal een gepaste oplossing voor. Wij proberen zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om beeldschermen voor enkele uren tot zelfs maanden te huren. Vaste periodes voor verhuur hanteren wij dus ook niet. Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere huurders. Wij zijn flexibel en vertrouwbaar. Wij denken graag met u mee!

 

Benieuwd wat wij voor voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via 06 36 35 57 37 of raadpleeg onze contact pagina.

 

Scherm Huren Antwerpen