U wilt schermen huren in Brussel?

Uw bedrijf is gevestigd in Brussel of een nabijgelegen stad/dorp en u bent op zoek naar een beeldscherm verhuurbedrijf. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren al jaren beeldschermen aan zowel Nederlandse als Belgische huurders. Hierdoor gaan wij te werk als specialisten in ons vakgebied. Wij verhuren niet alleen beeldschermen maar ook de nieuwste spelcomputers. De televisies zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan televisies met allemaal functies, bijvoorbeeld internet, netflix en andere services. Alle televisies hebben minimaal 4K beeldresolutie, voor topresultaten.

 

U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten sociale bijeenkomsten, bijvoorbeeld presentaties,verjaardagen, evenementen en andere sociale aangelegenheden. Dit straalt klasse en professionaliteit uit. Wij verzorgen een 100% goed werkende installatie. Zo heeft meer tijd om zich te focussen op het uitvoeren van andere belangrijke dingen. Dus voor maatgericht service werk bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Wie zijn wij en welke werkwijze hanteren wij?

Wij zijn een gerenommeerd beeldscherm verhuurbedrijf gevestigd in Nederland. Ons hoofdkantoor en al onze andere vestigingen zijn onderverdeeld in Nederland. Wij beschikken momenteel nog niet over een vestiging in België. Dit weerhoudt ons er natuurlijk niet van om ons buurland te ontzeggen van onze maatgerichte service.

 

Als specialisten in ons vakgebied zorgen wij er natuurlijk voor dat alles soepel en simpel verloopt. Zo blijft alles duidelijk en transparant voor beide partijen. Wij leggen na contact met u te hebben gehad over de opdracht een plan voor. Wanneer u dit accordeert gaan wij gelijk aan de slag. Dit betekent wel dat u alle verantwoordelijkheid bij ons in de handen legt. Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen!

 

Wij maken gebruik van de allernieuwste elektronische apparaten. Zo zorgen wij ervoor dat alle apparaten goed met elkaar kunnen communiceren. Ze werken dan het beste en in harmonie samen. Op deze manier voorkomen wij op voorbaat dat er storingen of andere ontwikkelingen ontstaan. Wanneer dit wel gebeurd staan wij gelijk voor u klaar. Onze enthousiaste medewerkers staan continu voor u klaar, vanaf het begin tot het einde van de opdracht.

 

Scherm huren Brussel kan alle nabijgelegen steden en dorpen voorzien van servicegericht maatwerk. Woont u in Mechelen, Anderlecht, Leuven, Dendermonde, Aarschot of een andere nabijgelegen locatie. Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Contact

 

De voordelen van Scherm Huren Brussel.

De voordelen die u geniet bij ons zijn om van te smullen. Hieronder volgt een kleine opsomming van onze voordelen. Ten eerste is het zo dat wij altijd goed bereikbaar zijn. Als u ons belt is niet de vraag of we opnemen, maar wanneer we opnemen. Dus wanneer u ondersteuning nodig heeft zijn wij altijd beschikbaar om u zowel telefonisch als fysiek te ondersteunen.

 

Wij hanteren ook een voordeelregeling genaamd staffelkorting. Dit betekent dat wanneer u de beeldschermen voor meerdere opeenvolgende dagen wilt huren elke extra dag 50% goedkoper is dan het normale dagtarief. Dus vanaf de tweede dag is elke extra dag de helft goedkoper.

 

Voor het verplaatsen van de beeldschermen maken we gebruik van rollende televisie standaarden. Dit maakt het verplaatsen extra makkelijk. Zo is het voor u mogelijk om de beeldschermen waar dan ook te plaatsen.

 

Waarom wij? 

We maken gebruik van scherpe prijzen en leveren een eerlijke service. De opdracht vervullen wij moeiteloos en met plezier. Door flexibel te zijn zorgen wij ervoor dat onze service voor iedereen toegankelijk is. Voor zowel zakelijke aangelegenheden, zoals bijvoorbeeld presentaties, congressen en evenementen. Maar natuurlijk ook particulier, voor bijvoorbeeld huisfeesten en uitzendingen van sportwedstrijden.

 

Wij verhuren ook zonder vaste periodes! Van enkele uren tot zelfs maanden. Wij denken graag met u mee!

 

Benieuwd wat wij voor voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via 06 36 35 57 37 of navigeer naar de contact pagina.

 

Scherm Huren Brussel