Een scherm huren in Rotterdam?

U en/of uw bedrijf zijn/is gevestigd in Rotterdam of in een nabijgelegen stad/dorp. Daarnaast zoekt u natuurlijk ook een betrouwbaar verhuurbedrijf. Zoek dan niet verder! Wij werken al jaren als specialist op het gebied van het opzetten en verhuren van beeldschermen. Wij verhuren niet alleen beeldschermen. Het huren van de nieuwste spelcomputers is uiteraard ook mogelijk bij Scherm Huren Rotterdam. Zo zijn wij geschikt voor zowel zakelijk als particuliere doeleinden.

 

Huur ons in voor bijvoorbeeld uw presentatie, congres, (huis)feest en andere belangrijke sociale bijeenkomsten. Wij voorzien uw bijeenkomst van de hoogste kwaliteit elektronische apparatuur. Denk hierbij aan televisies met 4K resolutie schermen op stevige, verrijdbare standaarden. Dit straalt zowel klasse als professionaliteit uit. Schakel ons in voor servicegericht maatwerk, zo heeft u zelf meer tijd om te focussen op belangrijkere dingen.

 

Onze werkwijze

Om specialistisch te werk te gaan, maken wij natuurlijk ook gebruik van specialisten in dit vakgebied. De concrete plannen voor het verzorgen van onze dienst worden bij voorbaat bij u voorgelegd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u deze plannen accordeert gaan wij gelijk aan de slag. Vanaf dit moment ligt de verantwoordelijkheid in onze handen. Wij bedanken u voor het vertrouwen van onze service.

 

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van het elektronische apparatuur wat wij gebruiken. Zo zorgen wij ervoor dat alle elektronische apparaten goed met elkaar samenwerken en communiceren. Dit om op voorbaat te voorkomen dat er storingen ontstaan. Natuurlijk is het wel zo dat u continu ondersteuning van een van onze enthousiaste medewerkers krijgt. Virtueel en/of fysiek.

 

Scherm huren Rotterdam kan alle nabijgelegen steden en dorpen voorzien van servicegericht maatwerk. Woont u in Schiedam, Spijkenisse, Overschie, Capelle, Delft, Vlaardingen of een andere nabijgelegen locatie. Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Contact

 

De voordelen van Scherm Huren Rotterdam

Er zijn een groot aantal voordelen wanneer u gebruik maakt van onze service. Bijvoorbeeld dat wij altijd goed bereikbaar zijn. De virtuele assistentie is altijd goed bereikbaar. Natuurlijk is fysieke ondersteuning ook op elk moment mogelijk. U contacteert, wij zijn beschikbaar!

 

Is onverwachts de opkomst van bijvoorbeeld uw feest of congres vele malen groter dan verwacht. Geen zorgen! Wij hebben een ‘60-minuten service’. Dit houdt in dat wij gegarandeerd binnen 60 minuten een extra scherm kunnen leveren.

 

Nog een extra voordeel is een voordeel waar natuurlijk iedereen blij van wordt. Dit is namelijk dat wij gebruik maken van staffelkorting. Wanneer u de schermen voor meerdere opeenvolgende dagen wilt huren, dan geldt de regel dat het dagtarief met elke dag extra wordt gehalveerd. Dus elke dag extra huren is 50% korting op het dagtarief.

 

Waarom wij? 

Wij zijn centraal gelokaliseerd. Dit betekent natuurlijk dat wij binnen no-time bij u kunnen zijn met een passende oplossing voor al uw bijeenkomsten. Wij proberen zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen. Zo is het mogelijk om de beeldscherm(en) voor enkele uren te huren tot zelfs maanden. Wij hanteren dus geen vaste periodes voor het verhuur. Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere huurders. Lekker flexibel toch?!

 

Benieuwd wat wij voor voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via 06 36 35 57 37  of raadpleeg onze contact pagina.

 

 

Scherm Huren Rotterdam