U wilt schermen huren in Utrecht?

Uw bedrijf is gelegen in Utrecht en omstreken en u bent dringend op zoek naar een beeldscherm verhuurbedrijf. Dan is Scherm Huren Utrecht voor u uiteraard de beste keuze. Al jaren zijn wij actief als specialist op het gebied van het verhuur van schermen en de nodige accessoires. Voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden, bij ons is het allemaal mogelijk. Ons specifieke doel, is om voor u een 100% goed werkende installatie te plaatsen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit schermen met 4K resolutie. Dit straalt zowel klasse als professionaliteit uit. Wij zijn betrouwbaar en zorgen doelgericht voor een perfect resultaat. Zo heeft u meer tijd om zich te focussen op mogelijk belangrijkere dingen. Schakel ons in voor al uw bedrijfsfeesten, evenementen, presentaties en andere belangrijke sociale bijeenkomsten. U wordt zonder twijfel voorzien van servicegericht maatwerk.

 

Onze werkwijze

Wij gaan te werk als echte specialisten. Het gehele plan wordt bij voorbaat voorgelegd aan de huurders welke daarna akkoord geven. Wanneer akkoord is gegeven zal de gehele verantwoordelijkheid van deze opdracht in onze handen terechtkomen. Wij waarderen het dat u ons deze opdracht toevertrouwd. Wij maken gebruik van de nieuwste technologie waarbij alle elektronische apparaten in harmonie samenwerken. Zo wordt de kans weggenomen dat u ooit zonder goed werkend apparatuur zit. U wordt vanaf het begin tot aan het einde van de klus zowel digitaal als fysiek bijgestaan door onze enthousiaste medewerkers.

 

Scherm huren Utrecht kan alle nabijgelegen steden en dorpen voorzien van servicegericht maatwerk. Woont u in Woerden, Nieuwegein, Houten, Vianen, Bunnik, Zeist, Breukelen of een andere nabijgelegen locatie. Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Contact

De voordelen van Scherm Huren Utrecht

U geniet een gros aan voordelen wanneer het besluit is genomen om ons in te schakelen als hulpdienst. Wij zijn continu goed bereikbaar. Hiermee doelen wij op het feit dat wij altijd online bereikbaar zijn. Natuurlijk zijn er altijd medewerkers in de buurt die langs kunnen komen om ondersteuning te bieden.

Blijkt de opkomst toch groter dan verwacht, of is er een kleine calculatiefout gemaakt. Geen zorgen! Wij garanderen dat wanneer een extra scherm nodig blijkt te zijn, wij binnen 60 minuten een extra scherm bezorgen.

Om er voor te zorgen dat wij altijd klantgericht diensten verlenen hanteren wij staffelkorting. Dit houdt in dat wanneer de scherm(en) meerdere opeenvolgende dagen gehuurd worden, elke vervolgdag 50% goedkoper is. Zo komt u bij ons ook nog eens super voordelig uit. Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren.

 

Waarom wij?

Doordat wij gelokaliseerd zijn in het hart van de omgeving kunnen wij binnen no-time bij u zijn met een passende oplossing. Dit voor zowel de korte- als de lange termijn. Wij hanteren geen vaste periodes voor verhuur. Van enkele uren tot zelfs maanden. Wij zijn erg flexibel, zo maken wij het mogelijk en toegankelijk voor iedereen. Zakelijk en particulier. (Huis)feesten, verjaardagen, uitzendingen van sportwedstrijden, presentaties. Alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee!

 

Benieuwd wat wij voor voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via 06 36 35 57 37 of raadpleeg onze contact pagina.

 

Scherm Huren Utrecht